На Кіровоградщині рятувальники знову допомогали водіям на складних ділянках доріг

Грудень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 443 | Коментарі: 0

Найбільше допомоги рятувальників потребували водії на автошляхах Кропивницького району.

Підрозділам ДСНС 4 рази довелося буксирувати автомобілі з ускладнених ділянок доріг на безпечні: на вул. Зарічній в обласному центрі, біля с. Веселе Олександрівської СТГ та у м. Знам’янка допомогу надали водіям вантажівок, а на території гаражного кооперативу “Граніт” у Кропивницькому — водієві легкового автомобіля.

Двічі така допомога надавалася підрозділами ДСНС в Олександрійському районі: біля с. Попівка Онуфріївської СТГ вантажний автомобіль відбуксирували з узбіччя та ще одну вантажівку — у с. Войнівка Приютівської СТГ.

Також біля с. Новоєгорівка Рівнянської СТГ Новоукраїнського району рятувальники допомогли вибратися з ускладненої ділянки дороги легковому автомобілю.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool