На Кіровоградщині рятувальники здолали 6 пожеж різного характеру

Травень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1094 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях.

Так, двічі виїздили на гасіння пожеж рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. 19 травня о 17:57 виникла пожежа 3 м2 домашніх речей у квартирі на 3-му поверсі 5-поверхівки по вул. Комарова. Пожежу було локалізовано о 18:12 та о 18:18 – ліквідовано. Майже одночасно надійшло повідомлення про займання сухої трави на відкритій території по вул. Шосейна обласного центру. Пожежу рятувальники загасили о 18:29.

Крім того, у смт Смоліне Маловисківського району о 09:11 загорілась дерев’яна обшивка балкону на 4-му поверсі 9-поверхівки. Займання ліквідували бійці 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне о 09:23.

О 14:23 виникла пожежа на приватному обійсті с. Диківка Знам'янського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 1,5 тонни сіна та 105 м2 сінника. Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка о 15:00 локалізували та 16:31 – ліквідували займання.

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях.

За чверть до опівночі у с. Тирлова Балка Устинівського району сталась пожежа 36 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Бійці 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка та місцева пожежна команда с. Новоігорівка о 01:05 локалізували та о 02:20 – повністю загасили займання. При цьому вдалось запобігти загибелі 2-х корів.

Вже 20 травня о 05:00 виникла пожежа 50 м2 господарчих речей та покрівлі гаража на території приватного домоволодіння по вул. Кам’яна м. Олександрія. Бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія о 05:15 локалізували та о 05:50 – ліквідували пожежу.

В усіх випадках равмованих та загиблих немає. Причини пожеж з'ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool