На Кіровоградщині рятувальники завітали до селища Клинці (ФОТО)

Червень 24, 2023 | Новини | Переглядів: 1256 | Коментарі: 0

Для місцевих мешканців та дітей, що прибули з інших регіонів, тут організували комплекс пізнавально-розважальних заходів, спрямованих на відновлення психологічної рівноваги та навчання правилам дій в екстремальних ситуаціях.

На Кіровоградщині рятувальники завітали до селища Клинці

На Кіровоградщині рятувальники завітали до селища Клинці

На Кіровоградщині рятувальники завітали до селища Клинці


Нині у дітей багато вільного часу і спрямувати їх енергію у безпекову площину – це для рятувальників справа честі. Адже безпека підростаючого покоління понад усе!

В першу чергу, організатори ставили собі за мету допомогти дітям подолати страхи та нервове напруження, пов’язані з пережитими подіями минулого та війною, що охопила усю країну.

Війна – це тяжке випробування для усіх, тим більше для дітей. Дитинство – найсвітліший та найбезтурботніший період життя, але, на жаль, не для всіх. Тому саме для них, чиє дитинство проходить у воєнний час, хочеться зробити усе можливе, та навіть більше, аби розрадити їх, наповнити їх життя яскравими кольорами та подарувати незабутні враження.

Цього дня разом з рятувальниками підлітки пригадували правила пожежної безпеки, знайомилася зі зразками боєприпасів, аби добре запам’ятати та уникати контакту з ними.

А ще змагалися в одяганні бойовок на швидкість, влучали в ціль за допомогою пожежних рукавів та вправлялися з пожежним стволом.

Діти – це найвдячніша аудиторія глядачів на усіх заходах, а їхні усміхнені обличчя завжди надихають рятувальників та допомагають їм долати труднощі служби і усі перешкоди заради нашого майбутнього.

ГУ ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool