На Кіровоградщині рятувальники відвідали улюблені місця відпочивальників

Червень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградської області продовжують опікуватися питаннями безпеки громадян під час відпочинку біля водоймищ. З цією метою у кожному районі області постійно проводяться відпрацювання місць масового відпочинку, які дають змогу виявити порушників, тобто тих, які відпочивають не за правилами, та у разі потреби навчити чи нагадати відпочивальникам правила безпечного відпочинку на воді.

28 червня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області відвідали улюблені місця відпочивальників на території Новомиргородського та Гайворонського районів.

 Спілкуючись із громадянами рятувальники переконались, що переважна більшість людей дбають про безпечний відпочинок, дотримуються рекомендацій фахівців та застосовують на практиці ті знання з безпеки, яких набули в процесі життя. Працівники Служби порятунку області ще раз нагадали громадянам, що відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально обладнаних місцях, у разі їх відсутності відпочивати можна там, де знайомий берег та дно водойми. Категорично забороняється стрибати із непристосованих споруд у воду та залишати без нагляду малолітніх дітей і що теж важливо - не влаштовувати ігор з притопленням та не вдаватися до небезпечних жартів.

Під час проведення роз’яснювальної роботи серед відпочиваючих було розповсюджено листівки із застереженнями та правилами безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool