На Кіровоградщині рятувальники тричі надавали допомогу водіям на ускладнених ділянках дороги

Грудень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 781 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби 16 грудня рятувальники області тричі залучались до буксирування автотранспорту з ускладнених ділянок дороги.

Так, о 08:05 пожежно-рятувальним підрозділом смт Новоархангельск було надано допомогу водієві вантажівки на 594-му кілометрі автошляху Стрий-Знам’янка.

За годину у кювет потрапив легковий автомобіль на розі вулиць Комарова та Волкова в обласному центрі. До місця події залучались рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Кропивницький.

О 22:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що допомоги потребує водій легкового автомобіля на дорозі Благовіщенське – Йосипівка. На допомогу прийшли рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Благовіщенське.

Прес-служба У ДСНС в області

Впродовж минулої доби 16 грудня рятувальники області тричі залучались до буксирування автотранспорту з ускладнених ділянок дороги.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool