На Кіровоградщині рятувальники розповідали дітям про безпеку життєдіяльності

Листопад 08, 2021 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

8 листопада до учнів Великобалківської гімназії прибули рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький, офіцерка пресслужби Головного управління та сапер групи піртехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС в області, щоб провести для дітей пізнавальний захід на тему безпеки життєдіяльності.

Такі виховні заходи рятувальники Кіровоградщини впродовж року проводять у дитсадках, школах, закладах професійної освіти. Мета заходів – навчити дітей та учнівську молодь правил, що стануть у нагоді у різних складних ситуаціях.

Крім інформативно-просвітницької бесіди щодо правил поведінки вдома, під час дозвілля на вулиці, заходів безпеки при виявленні підозрілих предметів часів Другої світової війни, рятувальники продемонстрували можливості пожежно-рятувального автомобіля. А також показали елементи оперативно-рятувальних робіт. Діти мали змогу побути в ролі вогнеборців та приміряти бойовий одяг.

Як показує багаторічна практика проведення розважально-навчальних заходів у освітніх закдалах, саме такий формат – спілкування з людьми, які щодня стикаються з небезпекою та знають, як їй запобігти, має найбільший виховний вплив на дітей.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool