На Кіровоградщині рятувальники проводять рейди на місцях відпочинку мешканців області

Серпень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1207 | Коментарі: 0

Вирушаючи до річки чи ставка, ми, як правило, думаємо про те задоволення, що приносить відпочинок біля води.

Про власну безпеку більшість людей замислюється, коли ненароком стає свідком нещасного випадку. Щоб громадяни завжди пам’ятали про небезпеку відкритих водойм, співробітниками Служби порятунку Кіровоградщини систематично проводять роз’яснювальну робота серед населення безпосередньо на місцях відпочинку.

13 серпня працівники підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС в області поспілкувались з відпочивальниками в улюблених місцях відпочинку смт Компаніївки Вільшанки та м. Новоукраїнки. Рятувальники нагадали громадянам правила безпеки на воді, прийоми надання домедичної допомоги потопаючому та розповіли про способи порятунку на воді. Особливо наголошували фахівці Служби порятунку на необхідності пильного контролю за дітьми, адже варто відволіктись на кілька хвилин – і безодня може вмить поглинути малечу.

Також рятувальники роздали співрозмовникам листівки з правилами, покликаними навчити берегти власне життя, навіть під час відпочинку.

Шановні громадяни! Пам'ятайте, що вода приховує у собі небезпеку: зробіть усе можливе для того, щоб не допустити трагедії!

рятувальники проводять рейди на місцях відпочинку мешканців області

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool