На Кіровоградщині рятувальники проводять експрес-навчання з безпеки (ФОТО)

Листопад 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

У рамках комплексу профілактичних заходів по запобіганню надзвичайним подіям у житловому секторі фахівці Служби порятунку постійно проводять роз’яснювальну роботу серед громадян.

Одним із методів цієї роботи є бесіди з перехожими на вулицях населених пунктів у форматі експрес-уроку з безпеки життєдіяльності. Рятувальники коротко, але змістовно озвучують співрозмовникам, що виявили бажання поспілкуватись, головні аспекти протипожежного захисту в побуті. У ході розмови дають поради, як зробити свій дім безпечним.

Крім того, надзвичайники спонукають людей постійно дбати про стан електромережі, газових та електричних обігрівачів, дотримуватись правил експлуатації генераторів та альтернативних джерел живлення й обігріву, не палити цигарки у приміщенні та виховувати дітей відповідальними щодо питань безпеки.

На Кіровоградщині рятувальники проводять експрес-навчання з безпеки

На Кіровоградщині рятувальники проводять експрес-навчання з безпеки

На Кіровоградщині рятувальники проводять експрес-навчання з безпеки

Також працівники пожежно-рятувальної служби під час таких бесід нагадують громадянам алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів та їх уламків. А ще закликають реагувати на сигнали повітряної тривоги.

10 листопада така робота була проведена фахівцями Олександрійського районного управління ГУ ДСНС в області у м. Світловодськ. Містяни охоче спілкувались із рятувальниками, запевняючи, що дбають про своє майно і докладають зусиль, щоб не допустити лиха у своє життя.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool