На Кіровоградщині рятувальники продовжують рейди біля водойм

Липень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 581 | Коментарі: 0

11 липня працівники Управління ДСНС в області та підпорядкованого підрозділу поспілкувались з відпочивальниками біля ставка м. Долинська.

Купальний сезон ще триває, на берегах водойм багато бажаючих поплавати та позасмагати, а вода залишається так само небезпечною для тих, хто свідомо чи мимохіть порушують правила безпечного відпочинку на воді.

Тож рятувальники, прагнучи мінімізувати кількість трагічних випадків на воді, продовжують проводити попереджувальні бесіди з відпочиваючими, нагадувати правила безпеки та закликати до їх неухильного виконання. Зокрема рятувальники наголосили, що під час відпочинку на воді, не варто пірнати зі скель та різних споруд, небезпечно купатись у місцях, де неперевірені глибина та стан дна (можна травмуватись об скелясте дно, корчі) або є підводні течії, у протипожежних водоймах чи затоплених кар’єрах, не варто наражати на небезпеку тих, хто купається поруч, втягуючи їх в ігри з притопленням. І, звичайно, дорослі повинні відповідально поставитись до безпеки дітей: не залишати їх без нагляду, вчити суворо дотримуватись правил.

На завершення розмови відпочивальники отримали від рятувальників листівки з правилами безпеки та прийомами надання першої домедичної допомоги постраждалим на воді.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool