На Кіровоградщині рятувальники продовжують навчати містян правилам безпеки

Лютий 01, 2021 | Новини | Переглядів: 606 | Коментарі: 0

Щоб запобігти пожежам у житловому секторі, рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення Кіровоградщини.

1 лютого працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели попереджувальну роботу у містах Бобринець і Долинська. Громадянам наголосили, що у зимовий період зростає ризик виникнення пожеж.

Тому, намагаючись обігріти оселю, необхідно, перш за все, подбати про безпеку. Зокрема, слідкувати за справністю пічного опалення, адже через тріщини у печах та димарях іскри можуть потрапити на домашні речі та перекриття будинку. А це вже неминуче призводить до пожежі. Розпалені печі забороняється залишати без нагляду, як і газові плити та побутові електричні прилади. Крім цього, рятувальники нагадали, що не варто залишати ввімкненими на ніч електричні обігрівачі та тепловентилятори, оскільки через це може виникнути коротке замкнення електромережі. 

Під час профілактичної роботи жителям Бобринця і Долинської нагадали також правила безпеки на кризі, зокрема яка товщина вважається достатньою, щоб витримати вагу людини, як перевіряти товщину льоду та які засоби порятунку необхідно мати рибалці. Для наочності рятувальники залишили громадянам застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool