На Кіровоградщині рятувальники попередили падіння дерев та відкачали воду (фото)

Серпень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1094 | Коментарі: 0

Мінлива погода нинішнього літа вже нікого не дивує. Хоча несподіванки у вигляді злив та поривчастого вітру все ж важко віднести до приємних. Тому рятувальники Кіровоградщини завжди готові до неочікуваних витівок природи. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Наприклад, 28 серпня до Служби порятунку подзвонила жителька Олександрії. Жінка жалілася, що після зливи на її подвір’ї збирається вода. До приватного сектору, де проживає пенсіонерка негайно виїхали рятувальники. На місці події особовий склад мотопомпою відкачав воду поблизу житлового будинку.
А в Кіровограді по проспекту Правди через сильний вітер дерево впало на проїжджу частину. Рятувальники оперативно його розпиляли та прибрали, щоб не заважало на дорозі.
29 серпня в Світловодську вітряна погода теж могла призвести до «врожаю» зламаних дерев. Проте завдяки оперативним діям рятувальників чотири дерева не порушили спокій мешканців житлового будинку, дитячого садка, а також не завдали шкоди повітряним лініям електропередач та руху автотранспорту.

На Кіровоградщині рятувальники попередили падіння дерев та відкачали воду (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool