На Кіровоградщині рятувальники отримають нові машини для ліквідації наслідків ДТП (ФОТО)

Жовтень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

Маю гарну звістку для наших рятувальників. Щойно мені повідомили в уряді, що управління ДСНС області отримає три нові машини на базі Ford Ranger для ліквідації наслідків ДТП

Оснащення відбувається в рамках реалізації Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні.
Позашляховики укомплектовані сучасним гідравлічним рятувальним обладнанням, системою стабілізації транспортних засобів, радіостанцією, первинними засобами пожежогасіння на основі води та піни, бензопилою, мобільною освітлювальною установкою, комплектом дискової та шабельної пилок, комплектом пневматичних підйомних подушок та іншим.
Для рятувальників, які виїздять на ДТП, така техніка є дуже важливою – вона значно оптимізує виконання першочергових завдань на місці трагедії. Крім того, це означає, що наші хлопці зможуть рятувати більше життів Написав у своєму телеграм-каналі голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко. 

машини на базі Ford Ranger для ліквідації наслідків ДТП

машини на базі Ford Ranger для ліквідації наслідків ДТП


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool