На Кіровоградщині рятувальники ліквідували 6 пожеж

Жовтень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 581 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини 6 разів залучались на ліквідацію пожеж різного характеру.

Так, тричі ліквідовували загоряння рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. О 13:21 на вул. І. Маркова обласного центру сталась пожежа 18 м2 домашніх речей у житловому будинку на території приватного домоволодіння.

О 13:35 пожежу було локалізовано та о 13:49 – ліквідовано. О 21:12 приборкано займання 2 м2 сміття в сміттєвому контейнері на вул. Варшавській м. Кропивницький. Та вже рятувальники 25 жовтня 1-го ДПРЗ загасили пожежу 5 м2 сміття, що виникла о 04:55 на відкритій території на вул. Попова м. Кропивницький.

У свою чергу, рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка залучались на гасіння 4 м2 сміття на відкритій території на вул. Гагаріна с. Куцівка Новгородківського району.

О 17:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу трактора «FENDІ» на відкритій території поблизу с. Журавлинка Голованівського району. О 18:28 пожежу було локалізовано та о 18:58 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайровон та місцева пожежа команда Ємилівського ХПП.
25 жовтня о 01:30 виникла пожежа 12 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Перемоги с. Червонопілля Бобринецького району. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець.

У всіх випадках загиблих та травмованих немає. Причини займань встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool