На Кіровоградщині рятувальники ліквідували 3 пожежі

Червень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

4 червня бійці 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка о 08:30 ліквідували займання 5 м2 сміття на відкритій території по вул. Грушевського в районному центрі.

О 10:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Новій м. Долинська. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 2 м2 шафи з домашніми та побутовими речами на балконі квартири дев’ятиповерхового житлового будинку. О 10:18 пожежу було локалізовано та о 10:34 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська.

5 червня о 03:43 стало відомо про пожежу 1 м3 дров та 4 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Кайнара с. Давидівка Голованівського району. Силами вогнеборців о 04:20 пожежу було локалізовано та о 05:35 – ліквідовано. Залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ.
Загиблих або травмованих в усіх випадках не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool