На Кіровоградщині рятувальники ліквідовують наслідки сильної зливи (ФОТО)

Серпень 07, 2021 | Новини | Переглядів: 1648 | Коментарі: 0

6 серпня  близько 15.00 на території м. Кропивницький та Кіровоградської області спостерігалося погіршення погодних умов у вигляді дощу, місцями сильного, шквалу 15-20 м/с. 

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов силами Головного управління ДСНС України в Кіровоградській області станом на 20.00 проведено роботи по розпилюванню та прибиранню 65 дерев, що впали на житлові будинки, автомобілі, проїжджі частини, здійснено 3 залучення для надання допомоги по накриванню поліетиленовою плівкою пошкоджених покрівель та    1 залучення на відкачку дощових вод з підвалу промислового підприємства. Загиблих та травмованих внаслідок погіршення погодних умов немає. Від Головного управління ДСНС України в області залучалось 92 чоловіки особового складу та 21 од. техніки     

рятувальники ліквідовують наслідки сильної зливи                     

рятувальники ліквідовують наслідки сильної зливи
Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool