На Кіровоградщині рятувальники 5 разів надавали допомогу по розпилюванню та прибиранню дерев

Грудень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів залучались до розпилювання та прибирання аварійних дерев та розчахнутої гілки.

Так, 11 грудня тричі виконували роботи з прибирання дерев рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: о 08:40 надійшло повідомлення до Служби порятунку «101» про повалене дерево на вул. Габдрахманова та о 12:05 подібний випадок стався на вул. Корольова в обласному центрі.

Крім того, з 11:00 рятувальники розпилювали та прибирали аварійні та дерева, що впали, біля с. Аджамка Кіровоградського району. Вранці цього ж дня рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини прибрали дерево, яке впало на територію автостоянки в смт Петрове, а рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону виконали роботу по розпилюванню та прибиранню гілки розчахнутого дерева на вул. Козацька м. Олександрія.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool