На Кіровоградщині розшуковець отримав службове житло

Липень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Урочиста подія відбулася 1 липня в Компаніївському районі. За рішенням районної державної адміністрації та громади для правоохоронця підшукали житлове приміщення.

До кінця року капітан міліції Іван Патрушев планує провести ремонт та з родиною оселитися у новому домі.
31-річний начальник сектору карного розшуку Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області, незважаючи на молодий вік, вже має не лише відповідальну посаду, а й повагу від людей. Він сам, дружина та батьки завжди проживали на території цього району.
Після армії Іван повернувся до рідного краю та влаштувався на роботу в ОВС. Свою службу хлопець розпочав з посади помічника дільничного, згодом був призначений дільничним інспектором міліції. Однак справжньою мрією для нього залишався карний розшук.
Нині Іван Іванович працює у підрозділі вже 5 рік. Його відповідальне ставлення до роботи та професійні якості не лишилися непоміченими. За рішенням місцевої влади для правоохоронця підшукали житлове приміщення.
Ключі та ордер на житло капітану міліції Івану Патрушеву вручив особисто голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.
Зі словами вдячності звернувся до представників обласної та районної влади головний міліціонер області Микола Павленко.
- Ми щиро вдячні за допомогу, яку сьогодні отримав наш працівник. Це дуже важливо, коли людина відчуває, що її роботу цінують, – зазначив він.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool