На Кіровоградщині розшукали грабіжника, який переховувався в іншій області

Лютий 28, 2018 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

44-річний чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, а влітку минулого року був умовно-достроково звільнений з місць позбавлення волі.

До Гайворонського відділу поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про пограбування. Жінка поверталася додому з роботи, як раптом на неї накинувся невідомий чоловік. Зловмисник вирвав із рук потерпілої сумку, в якій знаходилося два мобільні телефони, грошові кошти у сумі понад 9000 гривень, флеш-карти, банківські картки та інші особисті речі.

У ході проведення розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції спільно з начальником відділу поліції Сергієм Сіраком встановили особу зловмисника, який переховувався у Вінницькій області.

Частину викраденого поліцейські вилучили, гроші чоловік встиг витратити на власні потреби. У даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Стосовно особи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці.

За скоєне грабіжнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Гайворонського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool