На Кіровоградщині розпочнуть розшук громадян, які ухиляються від призову на військову службу

Вересень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

В рамках якісної підготовки до проведення осіннього призову громадян України на строкову військову службу 26 вересня 2019 року в Кіровоградській обласній державній адміністрації відбулася нарада під головуванням ТВО голови Кіровоградської ОДА Світлани Лобанової.

Зокрема, відкриваючи нараду, остання зазначила, що питання організації та проведення призову громадян України на строкову військову службу у жовтні – грудні поточного року є надважливими в умовах наявної військової агресії з боку Російської Федерації по відношенню до України.

У нараді також приймали участь: голова обласної призовної комісії Сергій Коваленко, військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату полковник Ярослав Кучер, директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко, начальник управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Володимир Таборанський, голови районних призовних комісій, голови районних медичних комісій, посадові особи органів Національної поліції України та військові комісари районів області.
 Військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату полковник Ярослав Кучер проінформував присутніх про стан організації підготовки до проведення призову в області юнаків на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань.

В ході наради заступником військового комісара Кіровоградського ОВК підполковником Андрієм Лисенко висвітлювались питання організації якісного оповіщення призовників, забезпечення їх явки до військового комісаріату, та питання адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення правил військового обліку і неявку за викликом до військового комісаріату та обласного збірного пункту, а також було розглянуто передовий досвід кращих військових комісаріатів області з виконання визначених завдань.
Крім особливостей призову Андрій Лисенко наголосив на основних проблемних питаннях, а саме: організація розшуку громадян області, які ухиляються від призову на строкову військову службу, стан військово-патріотичного виховання юнаків та матеріально-технічне забезпечення призовної кампанії в області.

На завершення заходу, керівництвом області визначено присутнім чіткі завдання щодо налагодження плідної взаємодії та належної співпраці на місцях між усіма органами влади та місцевого самоврядування, підрозділами Національної поліції України, районними військовими комісаріатами та медичними закладами з метою успішного виконання державного завдання з призову громадян на військову службу. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool