На Кіровоградщині розпочинають довгоочікуваний ремонт Об’їзної дороги

Серпень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

За прикладом столиці та Київської області Служба автомобільних у Кіровоградській області розпочинає довгоочікуваний ремонт Об’їзної дороги

В рамках програми Президента Велике будівництво, вже розпочали капітальний ремонт першої ділянки протяжністю 5 км (км 0+000 – км 5+000). До кінця року він весь буде введений в експлуатацію. Рамках ремонту передбачено розширення проїзної частини з 7 до 9 м, а також буде капітально відремонтовано й розширено міст на відрізку 4+100, який фінансується окремим проектом і на ньому вже початі підготовчі роботи.

Слід зазначити, Об’їзна Кропивницького включає в себе відрізки чотирьох доріг державного значення – М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка км 707-728 (21 км), М-13 Кропивницький – Платонове – 1,5 км (проектується), Південний обхід – 11 км (готується ПКД на ділянку км 5-11), Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв – км 56 – 70 (14 км).
Десятки років тотального недофінансування і безжальних навантажень виснажили дорогу настільки, що відкладати її ремонт вже не можна. Місцями дорогу руйнують вибоїни, які ліквідуються аварійним ремонтом, а частина пішла колією, а її так просто не виправити…????
Потреба в коштах на проектування та виконання робіт складає 2.3 млрд. грн.. Частина дороги буде виконана в капітальному ремонті, частина – поточним середнім ремонтом. 

Зазначимо, в проект ремонту об’їзної входять три мости, на ремонт яких теж запланований капремонт і готуються проекти.
Тож за сприятливих фінансових умов наступного 2021 року буде проведено ремонт Обходу Кропивницького по всій протяжності.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool