На Кіровоградщині розпочався набір на посади молодшого складу поліції та слідчих

Липень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

Про це повідомила начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в області Олена Серебреннікова під час брифінгу, що відбувся сьогодні у відомстві.

«Із 18 липня оголошено конкурс на заміщення 5 вакантних посад слідчих та 29 – молодшого складу поліції, а саме: 10 вакансій на посади поліцейського ізолятора тимчасового тримання, 18 – поліцейського сектору реагування патрульної поліції та 1 – помічника чергового сектору реагування патрульної поліції», - зазначила Олена Вікторівна.
Громадянам, які виявлять бажання взяти участь у конкурсі, потрібно на офіційному сайті Нацполіції України перейти за посиланням у розділі «Проводиться набір до поліції», обрати відповідно регіон – Кіровоградська область та заповнити онлайн-заяву на посаду слідчого до 4 серпня, на посади молодшого складу поліції – до 31 липня.

У ці ж терміни кандидатам необхідно подати визначені вимогами конкурсу документи та заповнені бланки, які протягом години, у разі успішного подання онлайн-анкети, надійдуть на зазначену особою електронну скриньку.
Звертаємо увагу, що при заповненні онлайн-заяви необхідно вказувати адресу, яка належить українським поштовим сервісам (наприклад, gmail.com, ukr.net, meta.ua), оскільки на електронні адреси, що належать сервісам mail.ru, yandex.ru, yandex.ua, інформація про конкурс надходити не буде.

Прийом документів проводиться за адресою: м. Кропивницький, вул. Чміленка, 41, працівниками сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в області.

Серед основних вимог до кандидатів – громадянство України; вільне володіння українською мовою; повна загальна середня освіта – для посад молодшого складу поліції, вища юридична освіта – для посад слідчих, знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію» та «Про запобігання корупції». Крім того, на посаду поліцейського сектору реагування патрульної поліції додаткова вимога – наявність посвідчення водія категорії В.

Претенденти на вакантні посади пройдуть наступні етапи відбору: проведення тестування на знання законодавчої бази, а також на загальні здібності і навички; проходження медичного обстеження; складання нормативів (для визначення рівня фізичної підготовленості); психологічне тестування та співбесіду з поліцейською комісією (за умови проходження попередніх етапів).

Заробітна плата для майбутніх поліцейських, які успішно пройдуть первинну професійну підготовку, на посаді слідчого складатиме від 10 тисяч гривень, на посадах молодшого складу поліції – від 6 тисяч гривень.

У разі виникнення питань при заповненні онлайн-заяви, а також для отримання будь-якої додаткової інформації щодо конкурсу, можна звернутися з 09:00 до 17:00 щодня, окрім вихідних та святкових днів, за телефонами:
(067) 523-10-90, (050) 383-99-96,
(067) 599-61-40, (050) 548-52-61
та електронною адресою: nabir.police.kg@.gmail.com.

За матеріалами управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool