На Кіровоградщині розпочали позапланову перевірку геріатричного пансіонату

Лютий 09, 2021 | Новини | Переглядів: 651 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають позапланові перевірки техногенної та пожежної безпеки готелів, пансіонатів, хостелів, будинків для людей похилого віку та осіб з інвалідністю, що здійснюються відповідно до доручення Прем’єр-міністра України.

Так, 8 лютого інспектори Олександрійського міськрайвідділу У ДСНС в області розпочали позапланову перевірку стану техногенної та пожежної безпеки геріатричного пансіонату зі спецвідділенням м. Олександрія.

Головні аспекти системи протипожежного та техногенного захисту, що перевіряються фахівцями Служби порятунку: стан шляхів евакуації, систем автоматичного протипожежного захисту, джерел протипожежного водопостачання, наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, стан утримання електромережі тощо.

Крім того, з персоналом об'єктів проводяться практичні тренування щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, зокрема стосовно забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.

У разі порушення встановлених законодавством вимог техногенної та пожежної безпеки, невиконання приписів про усунення порушень інспекторський склад застосовуватиме заходи адміністративного впливу, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення.

На Кіровоградщині розпочали позапланову перевірку геріатричного пансіонату

На Кіровоградщині розпочали позапланову перевірку геріатричного пансіонату

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool