На Кіровоградщині розпочали більше 20 кримінальних проваджень за фактами незаконних посівів маку та коноплі

Липень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

У ході проведення операції «Мак» протягом червня на території області працівники міліції виявили 22 таких кримінальних правопорушення. 11 особам вже повідомлено про підозру у їх вчиненні.

Загалом під час відпрацювання з присадибних ділянок та домоволодінь жителів Кіровоградщини правоохоронці вилучили майже півтори тисячі кущів маку та більше 400 рослин коноплі.
Розслідування за цими фактами проводиться у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.
Крім того, правоохоронцями у ході операції із незаконного обігу вилучено 2 кілограми макової соломки та понад 1,8 кг марихуани.
Робота у даному напрямку продовжується.

За матеріалами ВБНОН УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool