На Кіровоградщині розпочали аварійний ремонт покриття мостів

Червень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Як повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Кіровоградській області, ця дорога має інтенсивний рух транспорту, особливо вантажного та міжміського пасажирського. 

Вона мала би бути вже в капітальному ремонті по всій протяжності в межах області, але через повномасштабне вторгнення ремонтні роботи відклалися на невизначений термін.

У межах експлуатаційного утримання, дорожники розпочали аварійні роботи на штучних спорудах. Зважаючи на поважний вік як самої дороги так і мостів на ній, кожен удар коліс знижує їх пропускну спроможність і прискорює руйнування. Аби уникнути критичних пошкоджень, дорожники ремонтують покриття на підходах та по самій проїзній частині мостів. Крім того, ліквідували проломи бетонних плит. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool