На Кіровоградщині розпочалась підготовка батальйонів оборони

Травень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Після проведення усіх підготовчих заходів сьогодні розпочато практичний етап зборів. Протягом дня з особовим складом підрозділів було проведено заняття з вогневої, тактичної, інженерної та медичної підготовки.

Військовозобов’язані покращили свої навички володіння зброєю під час практичного виконання стрільб, освоїли основи тактики та інженерної підготовки.

Проводили заняття досвідчені інструктори, які неодноразово приймали участь у проведенні антитерористичної операції (ООС) на сході нашої країни.

Отримані знання та навички військовозобов’язані будуть удосконалювати протягом всього періоду зборів, а також отримувати інші вміння необхідні для захисту своєї місцевості.

На Кіровоградщині розпочалась підготовка батальйонів оборони


  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool