На Кіровоградщині розпочалась підготовка батальйонів оборони

Травень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

Після проведення усіх підготовчих заходів сьогодні розпочато практичний етап зборів. Протягом дня з особовим складом підрозділів було проведено заняття з вогневої, тактичної, інженерної та медичної підготовки.

Військовозобов’язані покращили свої навички володіння зброєю під час практичного виконання стрільб, освоїли основи тактики та інженерної підготовки.

Проводили заняття досвідчені інструктори, які неодноразово приймали участь у проведенні антитерористичної операції (ООС) на сході нашої країни.

Отримані знання та навички військовозобов’язані будуть удосконалювати протягом всього періоду зборів, а також отримувати інші вміння необхідні для захисту своєї місцевості.

На Кіровоградщині розпочалась підготовка батальйонів оборони


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool