На Кіровоградщині розпочалась активна фаза підготовки особового складу стрілецької роти

Вересень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 661 | Коментарі: 0

 Другий день у Бобринецькому районі тривають збори з особовим складом стрілецької роти батальйону територіальної оборони.

Після проведення усіх підготовчих і зборових заходів сьогодні розпочато основний етап зборів – проведення занять з різних видів військової підготовки.

Протягом дня з особовим складом підрозділів було проведено заняття з вогневої, тактичної та інженерно-саперної підготовки. В ході занять учасники ознайомились із зразками сучасного озброєння та їхніми характеристиками, набули або покращили свої навички володіння зброєю під час практичного виконання вправ зі стрілецької зброї.

 Проводили заняття досвідчені інструктори, які неодноразово приймали участь у проведенні антитерористичної операції (ООС) на сході нашої країни.

Отримані сьогодні знання та навички військовозобов’язані будуть удосконалювати протягом всього періоду зборів, а також набувати інших знань та вмінь необхідних для захисту своєї місцевості.
 

По закінченню занять сьогодні учасникам зборів будуть представлені творчі виступи артистів місцевого будинку культури.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool