На Кіровоградщині розпиття оковитої призвело до чергової смерті

Липень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

В одному із населених пунктів Добровеличківського району спільне розпиття спиртних напоїв двома односельчанами закінчилося взаємним нанесенням тілесних ушкоджень та смертю одного із чоловіків. 34-річного підозрюваного, який спричинив опоненту смертельні травми, правоохоронці затримали.

До райвідділу міліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її родич повернувся додому побитий та у крові. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У чоловіка дійсно було виявлено травми голови. Опитавши його, правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження йому спричинив односельчанин, з яким вони розпивали оковиту.
Прибувши за місцем проживання підозрюваного, працівники міліції виявили труп 59-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Тож «потерпілому» довелося розповісти, що насправді відбулося у будинку того вечора.
Між чоловіками під час застілля виникла сварка, у ході якої господар помешкання сокирою вдарив гостя по голові. Той, захищаючись, вихопив підручний засіб та у відповідь почав бити товариша «по чарці», після чого пішов додому. Від отриманих травм потерпілий помер.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років чи позбавлення волі на строк до двох років. Слідство триває. З місця події вилучено сокиру зі слідами крові.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool