На Кіровоградщині розкрито вбивство пенсіонера

Січень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Новоукраїнська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смерті літнього чоловіка з села Сухий Ташлик Вільшанського району Кіровоградщини.

Завдяки злагодженій та якісній роботі працівників прокуратури та поліції вдалося по гарячих слідах розкрити убивство пенсіонера.

Наразі за підозрою у скоєнні цього кримінального правопорушення затримано 19 річного жителя м. Первомайськ Миколаївської області. Він, будучи вихідцем з цього села, прибув до домоволодіння 73 річного самотнього чоловіка, аби з”ясувати з ним стосунки – літній чоловік, начебто, звів на хлопця наклеп. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вчинив сварку з дідом, а потім металевим ріжковим ключем наніс чисельні удари в голову, від яких пенсіонер помер на місці.

Наразі молодика затримано в порядку ст.208 КПК України. Йому вже оголошено про підозру в вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне убивство) КК України. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool