На Кіровоградщини роботодавці, які працевлаштували переселенців, звертаються за компенсацією

Травень 18, 2022 | Новини | Переглядів: 1186 | Коментарі: 0

Понад 70 позитивних рішень прийнято обласним центром зайнятості про виплату компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування 103 внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомила радниця начальника Кіровоградської ОВА Галина Пастух.

За інформацією обласного центру зайнятості, серед професій, за якими працевлаштовані переселенці: лікар-отоларинголог, лікар-уролог, стоматолог, лікар загальної практики, швачка, фахівець з комп’ютерної графіки, токар механоскладального цеху, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, слюсар з механоскладальних робіт, бармен, продавець-консультант та інші.

«Якщо ви роботодавець і працевлаштовуєте внутрішньо переміщених осіб, зверніться до центру зайнятості за місцем вашої реєстрації як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», - акцентувала Галина Пастух.

Довідково. Для одержання додаткової інформації щодо отримання такої фінансової допомоги від держави представникам бізнесу необхідно звернутись до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.

Самостійно ознайомитися з порядком отримання компенсації можна завітавши на інтернет-ресурс Державної служби зайнятості до рубрики «Роботодавцям», підрубрики «Компенсація роботодавцям за ВПО» або за посиланням:   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool