На Кіровоградщині рибалок переконують, що не варто ризикувати власним життям

Березень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини активізували роз’яснювальну роботу серед любителів підлідного лову, оскільки у період відлиги та перепаду температур лід є занадто тонким та небезпечним, щоб витримувати вагу людини.

6 березня рятувальники Петрівського та Вільшанського районів побували на місцевих водоймах та поспілкувалися з любителями риболовлі, а також з пересічними громадянами, попередили їх про небезпеку, яка загрожує під час перебування на кризі.

Люди, для яких рибальство більше, ніж просто відпочинок, здебільшого не піддаються на вмовляння рідних залишитися вдома, тому рятувальники нагадали рибалкам про предмети першої необхідності, які допоможуть вибратися з крижаної купелі та основні заходи безпеки. Зокрема, поряд з лункою необхідно тримати дошку, не завадить і довга та міцна мотузка, пара великих цвяхів у кишені або ніж, порожні пластикові пляшки прив’язані на поясі у якості рятівного кола. Не варто пробивати багато лунок близько одна біля одної та збиратися великими групами на невеликій ділянці.

Працівники Служби «101» також надали чоловікам застережні листівки з поради щодо порятунку із зимової водойми.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool