На Кіровоградщині реконструюють бейсбольний стадіон

Лютий 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

В обласному центрі відбудеться реконструкція бейсбольного стадіону. Цей об’єкт будівництва перед початком робіт проінспектувала голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

«Стадіон внесений в програму Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на 2022 рік. Нарешті наша команда-чемпіон Європи отримає сучасну арену та гідні умови для тренувань. Всі роботи будуть виконані із застосуванням сучасних будівельних та оздоблювальних матеріалів, енергоефективних технологій. На спортивній арені будуть забезпечені всі вимоги інклюзії» , - розповіла Марія Чорна.

Проєктом передбачено: реконструкцію бейсбольних полів з влаштуванням штучного покриття, будівництво ангару для тренувань та збереження спортивного інвентарю, будівництво парковки та паркана, реконструкція трибун та підтрибунного простору, влаштування ігрового освітлення стадіону.

Як повідомлялося раніше, об’єкт будівництва: «Реконструкція бейсбольного стадіону комунального закладу "Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2" включено до переліку об'єктів, які реалізуються в рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2022 році в Кіровоградській області. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool