На Кіровоградщині психологи надали соціально-психологічну підтримку демобілізованим учасникам АТО

Лютий 24, 2017 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

24 лютого фахівці психологічної служби Управління ДСНС в області у складі спеціалізованого формування обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кіровоградської облдержадміністрації «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» надали соціально-психологічну підтримку демобілізованим бійцям – учасникам антитерористичної операції на Сході країни, а саме: психологічно-консультативну допомогу, навчили, як справлятися з психологічним травматичним стресом і адаптуватись до звичайних умов життя.

Крім того, з метою вжиття заходів психопрофілактики та перевірки стану психологічного забезпечення в пожежно-рятувальних підрозділах області фахівець психологічної служби Управління ДСНС у Кіровоградській області провів анонімне опитування та індивідуальні консультації з особовим складом Долинського райвідділу щодо вивчення умов проходження служби, виявлення та вирішення нагальних проблем у особового складу.

Також були відпрацьовані питання адаптації молодих працівників до умов служби, психологічне супроводження наставницької діяльності та проведені заняття з психологічної підготовки з особовим складом і резервом кадрів на висунення на вищі посади.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool