На Кіровоградщині проводяться перевірки протипожежного стану шкіл області

Серпень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1448 | Коментарі: 0

Вже лічені дні залишились до старту нового навчального року. У приміщеннях шкіл тривають останні підготовчі роботи, впорядковуються прилеглі території та навчальні класи.

Крім цього, рятувальники та керівники навчальних закладів дбають про те, щоб виключити жодні порушення вимог пожежної безпеки для безпечного навчального процесу та збереження здоров’я і життя учнів.

Для цього здійснюється комплекс організаційних та практичних заходів, спрямованих на приведення шкіл області у належний протипожежний стан.

Протягом серпня такі перевірки здійснює інспекторський склад Управління ДСНС України в області по всій території Кіровоградщини.
У ході перевірок з керівниками навчальних закладів були проведені інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки та алгоритму дій при виникненні пожежі. Зосередили свою увагу рятувальники і на наявності планів евакуації та позначок виходів на поверхах, наявність у навчальних закладах достатньої кількості вогнегасників, їх справність та нагадали правила їхнього використання. Оцінювалась можливість під’їзду пожежної техніки, зручність розташування та стан джерел протипожежного водопостачання тощо. Водночас проводився огляд класів, при цьому особлива увага приділялася стану електромережі та шляхів евакуації.

Перевірки будуть тривати до кінця місяця. Крім шкіл, такими перевірками будуть охоплені й інші навчальні заклади для того, щоб відповідальні посадові особи могли вчасно усунути виявлені недоліки та підготуватись до нового навчального року.

Прес-служба У ДСНС в області

Вже лічені дні залишились до старту нового навчального року. У приміщеннях шкіл тривають останні підготовчі роботи, впорядковуються прилеглі території та навчальні класи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool