На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки влітку

Липень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

24 липня рятувальники Новоукраїнського районного відділу та Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з волонтерами Червоного Хреста провели роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки влітку серед мешканців сіл Піддубне і Мала Помічна Новоукраїнського району.

Основне, на що звертали увагу громадян організатори рейду, необхідність бути вкрай обережними з вогнем під час пожежнебезпечного літнього періоду, а саме: при користуванні побутовими електро- та газовими приладами, під час господарських робіт на полі та власному обійсті. Рятувальники нагадали людям, що старі електромережі потребують постійного контролю, тому що вони є найчастішою причиною пожеж у будинках та господарчих спорудах. Крім того, недбало кинутий недопалок, а також неконтрольоване спалювання сміття чи рослинності може перерости у масштабну пожежу. Нерідко пустощі дітей з сірниками призводять до загоряння сіна чи іншої сухої рослинності, а такі пожежі швидко поширюються, знищуючи все на своєму шляху. Щодо випалювання стерні та пожнивних залишків на полі – рятувальники нагадали, що за такі дії передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Також жителі згаданих сіл дізнались, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. А для кращого запам’ятовування усі, з ким розмовляли рятувальники та волонтери, отримали тематичні листівки з правилами безпеки у літній пожежонебезпечний період.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool