На Кіровоградщині провели профілактичні відпрацювання житлового сектора

Жовтень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

29 жовтня відбулись чергові профілактичні відпрацювання житлового сектора у місті Мала Виска та селищі міського типу Компаніївка.

Рятувальники районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області пройшлись вулицями населених пунктів та поспілкувались із людьми на життєво важливі теми.

Головне, на чому була акцентована увага жителів Компаніївки та Малої Виски – небезпеки, що загрожують оселям громадян під час опалювального сезону. Адже традиційно саме в цей час спостерігається стійка тенденція до збільшення кількості вогневих випадків у побуті через несправність систем опалення чи нехтування правилами експлуатації електрообігрівачів.

Рятувальники зазначили, що необхідно систематично перевіряти стан електромережі, не перевантажувати її надмірною кількістю одночасно ввімкнених побутових приладів, не допускати використання пошкоджених чи саморобних дротів чи розеток, та головне – виховувати у своїх дітей відповідальне ставлення до безпеки у повсякденному житті.

На завершення розмов вогнеборці вручили громадянам застережні листівки, де зазначено порядок дій при пожежі та номер телефону Служби порятунку - “101”.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool