На Кіровоградщині для представників ЗМІ провели прес-тур (ФОТО)

Вересень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1645 | Коментарі: 0

З метою популяризації обласного туристичного продукту та сприяння розвитку сільського зеленого туризму на території області

Управлінням культури і туризму облдержадміністрації спільно з відділами культури і туризму Онуфріївської та Олександрійської райдержадміністрацій, а також Знам’янського місьвиконкому 26 серпня 2011 року проведено інформаційний прес-тур для представників регіональних засобів масової інформації та керівників туристичих підприємств області по об’єктах зеленого туризму згідно маршруту:
м.Кіровоград – м.Знам’янка – смт Онуфріївка - с.Успенка Онуфріївського району - м.Олександрія – с.Протопопівка Олександрійського району - – м.Кіровоград.
Даний захід дав можливість учасникам ознайомитись із усіма перевагами і недоліками відпочинку у сільській місцевості, відвідати гостинні садиби «Вишивана хата» (господиня Р.Айвазовська), «Вербиченька» (господиня Н.Ляшко) та «Агап і Хайя» (господар М.Немченко) оглянути колекції вишитих рушників, традиційного українського керамічного посуду та хатнього начиння, а також страусину ферму в с.Успенка Онуфріївського району, відчути на собі цілющі властивості озера Велика і Мала скелі Олександрійського району.

На Кіровоградщині для представників ЗМІ провели прес-тур (ФОТО)

На Кіровоградщині для представників ЗМІ провели прес-тур (ФОТО)

На Кіровоградщині для представників ЗМІ провели прес-тур (ФОТО)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool