На Кіровоградщині провели дезінфекцію вулиць і тротуарів

Квітень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 1632 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають заходи щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби, одним із яких є дезінфекція громадських місць, потенційно небезпечних з точки зору можливості поширення вірусу.

Це зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, входи до магазинів, аптек та лікарень, під’їзди житлових будинків і прилегла територія до цих об’єктів, а також тротуари та дороги.

За зверненнями місцевих органів влади, що надходять до Служби порятунку «101», рятувальники у захисному спорядженні здійснюють санітарну обробку спеціальним розчином визначених місць.

Так, 16 квітня рятувальники 14-ї ДПРП смт Побузьке провели дезінфекцію вулиць і тротуарів загальною протяжністю 4 км по вул. Пирогова та Театральна смт Побузьке Голованівського району. А їхні колеги з 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ провели санобробку проїжджої частини доріг та тротуарів вулиць Соборна та Матросова, а також адміністративні будівлі державних установ, автостанцію, дві церкви та паркову зону.
Особовий склад 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка провів санітарну обробку вулиць с. Малотимошівка та с. Малопомічна Новоукраїнського району.
У м. Долинська рятувальники місцевого підрозділу провели дезінфекцію доріг та тротуарів по провул. Братів Клепачів та Транспортний, вул. Шевченка, Сонячна, Центральна, Соборності України, Нова орієнтовною протяжністю 27 км.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool