На Кіровоградщині протягом минулої доби рятувальники загасили три пожежі

Лютий 26, 2018 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили на гасіння пожеж на території приватних домоволодінь.

25 лютого о 18:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Папаніна смт Добровеличківка. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 2 м2 покрівлі житлового будинку. Силами вогнеборців 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка о 19:04 пожежу було локалізовано та о 19:24 – ліквідовано.

26 лютого о 00:13 у с. Нагірне Долинського району сталась пожежа 20 м2 покрівлі безгосподарчої споруди на відкритій території. До гасіння пожежі залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська.

О 03:50 на вул. М.Горького с. Петрове Знам’янського району виникла пожежа 1 м2 перекриття покрівлі житлового будинку. Рятувальниками 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та місцевою пожежною командою ТОВ « Знам’янське ХПП» о 04:06 пожежу було локалізовано та о 04:49 – ліквідовано.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool