На Кіровоградщині протягом літа було оздоровлено 3453 дитини пільгової категорії

Жовтень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Лісота взяв участь у Всеукраїнській онлайн нараді Національної сервісної служби України з питань підбиття підсумків організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році.

«На проведення оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки влітку 2021 року з бюджетів усіх рівнів спрямовано видатків на суму 16,5 млн. грн., у тому числі:10,5 млн. грн. – з обласного бюджету; 6 млн.грн. – з місцевих бюджетів. Відпочинок дітей у пришкільних таборах у 2021 році не відбувся у зв’язку з карантинними заходами», - зауважив Андрій Лісота.

Він додав, що на оздоровлення дітей в стаціонарних оздоровчих закладах кошти передбачили та використали 26 з 49 територіальних громад області або 53%. Під час оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році особлива увага надавалась дітям, які потребують особливої уваги та підтримки.

Таким чином, протягом літньої оздоровчої кампанії було оздоровлено 3453 дитини пільгової категорії, або 71,3% від загальної кількості оздоровлених дітей. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool