На Кіровоградщині протягом доби виникло 6 пожеж різного характеру

Серпень 03, 2021 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 2 займання у приватному секторі та 4 пожежі ліквідовано на відкритих територіях.

Так, 4 рази вогнеборці залучались на ліквідацію пожеж сухої рослинності на відкритих територіях. Зокрема гасили такі пожежі бійці 22-ї ДПРЧ смт Устинівка (1,4 га сухої трави біля с. Медвежа Балка Устинівської СТГ), 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ (100 м2 сміття по вул. 40 років Перемоги с. Золотарівка Великоандрусівської ОТГ та 300 м2 сухої трави по вул. Городецька м. Світловодськ), а також 20-ї ДПРЧ м. Долинська (500 м2 сухої трави біля с. Степове Долинської МТГ).

Крім того, 2 серпня о 18:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Паркова м. Світловодськ Олександрійського району. На місці події було з’ясовано, що горить 5 м2 покрівлі та стін господарчої споруди. О 19:03 пожежу було локалізовано та о 19:12 – ліквідовано силами бійців 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ.

О 18:55 стало відомо про займання 6 м2 речей домашнього вжитку, покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Перемоги с. Ганнівка Петрівської СТГ Олександрійського району, яке о 19:43 було приборкано вогнеборцями 32-ї ДПРЧ смт Петрове.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці. 

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool