На Кіровоградщині протягом доби сталось 3 випадки пожеж в екосистемі

Серпень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1348 | Коментарі: 0

За минулу добу на території Кіровоградської області сталось 3 пожежі сухої рослинності на відкритих територіях.

О 14:30 виїхали на гасіння пожежі сухої трави на площі 120 м2 рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки.

Одночасно до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння 1,3 га трави біля с. Ганнівка Долинського району. Пожежу приборкали вогнеборці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської. Та о 16:40 загорілось 250 м2 рослинності біля с. Краснопілка Маловисківського району. Пожежу ліквідовано особовим складом 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх бути відповідальними за кожен свій крок, що може призвести до пожежі – не кидайте непогашені недопалки, утримайтесь від розпалювання багать, слідкуйте, щоб діти не мали доступу до сірників та пожежонебезпечних речовин і предметів. Лише спільними зусиллями ми зможемо попередити пожежі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool