На Кіровоградщині пропонують додати в «Дію» посвідчення УБД

Листопад 29, 2022 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга пропонує додати в «Дію» посвідчення УБД

У контексті перспективи створення електронного реєстру учасників бойових дій і цифровізації посвідчення УБД голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга пропонує додати документ у «Дію». Про це він сказав під час засідання міжвідомчої робочої групи з питань актуалізації програм гарантій ветеранам війни сьогодні, 29 листопада.

«Відбулося перше засідання групи і перше питання, яке ми порушили, – це пільгові перевезення наших ветеранів. Проблеми є. Які пропозиції ми напрацювали – це монетизація пільг, створення єдиного електронного реєстру учасників бойових дій і цифровізація посвідчення. Я також запропонував розглянути можливість додати посвідчення УБД у «Дію»», – уточнив Сергій Шульга.

Він зауважив, усі пропозиції, які закумулює міжвідомча робоча група, надалі опрацьовуватиме Мінветеранів.

«Ми всі віримо у якнайшвидшу перемогу України. Водночас розуміємо, як зросте кількість учасників війни, а відповідно пільговиків, тож уже зараз маємо готувати програми гарантій. Причому дієві. Не повинно бути так, що водій маршрутки чи автобуса висаджуватиме бійця, бо механізм компенсацій не працює», – підкреслив голова облради.

Нагадаємо, як представника Української асоціації районних та обласних рад Сергія Шульгу запросили до участі в робочій групі з питань напрацювання програм гарантій для ветеранів війни.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool