На Кіровоградщині проходить акція «Квартира під охорону-2016»

Лютий 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1403 | Коментарі: 0

За дорученням Національної поліції України та з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам з 15.02 по 29.02.2016 року Поліція охорони спільно з територіальними органами проводить зимову соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону-2016».

У зазначений період підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг, а точніше – ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів поліції охорони виконують за половину їх вартості.

Крім того, учасникам антитерористичної операції на Сході України Поліція охорони пропонує встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 75-ти відсотковою знижкою на монтажні роботи.

Варто зазначити, що охорону об’єктів та квартир на території області здійснюють чотирнадцять груп затримання ПО. З допомогою пункту централізованого спостереження (ПЦС) охороняється більше трьох тисяч об’єктів усіх форм власності і близько трьох тисяч квартир, приватних будинків та інших приміщень з особистим майном громадян.

Всього за 2015 рік під охорону ПО було взято більше тисячі помешкань громадян.
Для прийому, обробки та контролю відпрацювання звернень працює Контактно-інформаційний центр Центру систем безпеки поліції охорони. Усі звернення фіксуються та обробляються за допомогою технічних засобів у напівавтоматичному режимі. Це дає змогу в будь-який момент контролювати стан виконання заявки.
Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону власність громадян гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін. У разі спроби зловмисників проникнути до помешкання, на пульт поліції охорони надійде сигнал «Тривога» й мобільна група добре підготовлених та належно озброєних міліціонерів охорони прибуде на місце події за кілька хвилин, щоб завадити зловмисникам заволодіти майном, яке перебуває під охороною.

Для отримання консультації про послуги ПОЛІЦІЇ ОХОРОНИ можна зателефонувати за номерами: 0675212170, 0990502220 – цілодобово, або звернутися за адресами :
м. Кіровоград, вул. Габдрахманова, 1
м. Гайворон, вул. Воєводіна, 60 м. Новоукраїнка, вул. Леніна, 61
м. Олександрія, вул. 6-го Грудня, 25 м. Долинська, вул. Шевченко 27
м. Світловодськ, вул. Калініна, 7 м. Знам’янка, вул. Луначарського, 9

Управління поліції охорони в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool