На Кіровоградщині продовжують відпрацьовувати населені пункти області

Грудень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 656 | Коментарі: 0

Зважаючи на підвищений рівень пожежної небезпеки у житловому секторі, що пов’язане із опалювальним сезоном, рятувальники Кіровоградської області посилюють роз’яснювальну роботу із різними верствами населення.

Під час розмов із перехожими на вулицях міст і сіл головна увага акцентується на необхідності підвищити контроль за функціонуванням систем опалення у житлових будинках.

Так, 3 грудня відпрацювали свої населені пункти працівники Гайворонського та Компаніївського районних підрозділів. Рятувальники роздали громадянам листівки застережного змісту: щодо правил користування пічним опаленням, правил електробезпеки та алгоритму дій на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. На словах фахівці Служби порятунку поінформували громадян щодо статистики загибелі людей на пожежах та дали дієві поради, як не допустити пожежу у власній оселі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool