На Кіровоградщині припинено діяльність двох конвертаційних центрів

Липень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

З початку року оперативники Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області ліквідували два конвертаційних центра, через які „пройшло” понад 243 мільйона гривень.

При цьому імовірні втрати бюджету склали 40,5 мільйонів. Встановлено 22 транзитно-конвертаційних підприємства та 103 реального сектору економіки, які скористалися їх послугами.
„Сьогодні постійно з'являються нові, більш складні схеми фінансових злочинів, тому потрібно не просто руйнувати їх, а й застосовувати комплекс заходів для їх упередження. Водночас боротьба із фінансовими злочинами посилюється за рахунок аналітики та ІТ-технологій”, – відзначив начальник оперативного управління обласного управління Міндоходів Олександр Пісний.
У ході проведення негласних слідчих розшукових дій вилучено грошових коштів на загальну суму 2,7 мільйона гривень. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 19 кримінальних проваджень, з яких 13 кваліфікуються як тяжкі.
„Для нас не важлива кількість кримінальних справ, важливі відрахування до бюджету – щоб всі збитки, завдані державі несумлінними підприємцями, були відшкодовані у повному обсязі”, – наголосив Олександр Пісний.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool