На Кіровоградщині припинено діяльність 6 суб’єктів господарювання з ознаками «фіктивності»

Лютий 28, 2013 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Протягом січня - лютого 2013 року за матеріалами ГВПМ Кіровоградської ОДПІ Кіровоградської області ДПС до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчим відділом ДПС у Кіровоградській області внесено 6 кримінальних проваджень.

В тому числі 4 – за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 212 Кримінального кодексу України "умисне ухилення від сплати податків" та 2 – за ст. 205 Кримінального кодексу України "фіктивне підприємництво".
Викрито та припинено діяльність 6 суб’єктів господарювання з ознаками "фіктивності".
Також, на підставі п.94.2.5 ст.94 розділу ІІ Податкового кодексу України, застосовано умовний адміністративний арешт майна у відношенні одно з підприємств – боржників. В результаті дії адміністративного арешту майна до бюджету мобілізовано 32 тис. 210 грн.

Штаб ГВПМ Кіровоградської ОДПІ КОДПС
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool