На Кіровоградщині приборкали 3 пожежі в житловому секторі

Червень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи тричі виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, двічі довелось гасити пожежі будівель бійцям 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка. 15 червня о 13:05 загорілось 2 м2 обшивки стіни веранди будинку в с. Новомиколаївка Новоукраїнського району.

Пожежу було приборкано рятувальниками та місцевою пожежною охороною с. Новомиколаївка протягом 10 хвилин. Друга пожежа виникла вже 16 червня о 01:33 у м. Новоукраїнка. Там загорілось 35 м2 покрівлі приватного будинку. Бійці 19-ї ДПРЧ ліквідували пожежу о 02:40.

О 03:44 виїхали на гасіння пожежі в с. Братське Петрівського району вогнеборці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове. Як з’ясувалось, горіло 24 м2 покрівлі господарчої будівлі у приватному домоволодіння. Бійці 32-ї ДПРЧ та місцева пожежна охорона СВК агрофірма «Маріампольська» с. Луганка приборкали пожежу о 04:56.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool