На Кіровоградщині правоохоронці провели навчання за «Скандинавською моделлю»

Серпень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кропивницькому відбулися командно-штабні та тактико-спеціальні навчання щодо налагодження координації роботи структурних підрозділів правоохоронних органів для забезпечення безпеки та підтримання правопорядку.

Працівники підрозділів Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області, Управління патрульної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України та Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій регіону на практиці удосконалювали свої професійні навички.

Під час теоретичних та практичних занять, які відбувалися на території однієї з судових установ, правоохоронці поглибили свої знання з тактики дій за так званою «Скандинавською моделлю» за напрямком роботи по локалізації групових порушень громадського порядку.

До виконання завдань були задіяні працівники низки підрозділів та служб, присутність яких збільшувалася відповідно до «умовної» ситуації. В якості «перемовників» на місці працювала «поліція діалогу».

Керував навчаннями т.в.о. заступника начальника обласного главку поліції Олексій Ніколаєв.

«Під час тактичних навчань ми мали змогу перевірити ступінь готовності наших працівників до дій у кризових ситуаціях. Завдання були змодельованими, однак той результат, який показали поліцейські, спільно з Найгвардією та рятувальниками, говорить про те, що ми готові до виконання завдань по забезпеченню публічного порядку на ввіреній території» – підкреслив Олексій Миколайович.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool