На Кіровоградщині працюють над зниженням рівня конфліктності у школах.

Вересень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1251 | Коментарі: 1

26 вересня 2011р. ДЕГО «ФЛОРА» запрошує всіх, хто бажає навчитися розв’язувати конфлікти мірним шляхом та передавати цей досвід іншим, на презентацію проектної ідеї «Шкільні центри медіації – це вихід із конфліктної ситуації!»

Вже неодноразово фахівці ДЕГО «Флора» розповідали про медіацію-як цікавий, а головне дієвий спосіб подолання агресії та конфліктності у шкільному середовищі. Наразі вони мають що розповісти про свою діяльність, тому 26 вересня 2011р. буде проведено прес-конференцію. Організатори планують познайомити громадськість із своїми досягненнями, розповісти більше про програму та взагалі сенс медіації, а також про те, що планується робити в цьому напрямку далі.
В заході приймуть участь керівники шкільних служб розв’язання конфліктів, які вже успішно працюють в регіоні. Долучаться і представники шкіл,які мають бажання і в себе започаткувати дану методику. Запрошенні представники ЗМІ, а також всі бажаючі, кого так чи інакше цікавить розповсюдження та започаткуванням центрів медіації у школах.
Тож запрошуємо всіх долучатися до кампанії!
Захід відбудеться:
26 вересня 2011р. об 11.00, за адресою:м. Кіровоград, вул. Дзержинського, 53-а (інформаційно-ресурсний центр)
Контактна особа: Шестакова Людмила, тел. (0522) 27-09-63

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool