На Кіровоградщині працюватиме швейне підприємство з Херсонщини

Листопад 14, 2022 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

ТОВ Швейна компанія ВІД – одне з провідних швейних підприємств України, яке  займається розробкою, пошиттям корпоративного та спеціального робочого одягу будь-якої складності.

ТОВ "Швейна компанія "ВІД" – одне з провідних швейних підприємств України, яке займається розробкою, пошиттям корпоративного та спеціального робочого одягу будь-якої складності.


Близько десяти років підприємство успішно працювало на Херсонщині, мало декілька філій по області. Втім виробничі плани змінили російські окупанти, які вторглися на територію регіону.

Влітку підприємство релокувалось на Черкащину, де фактично з нуля розпочало відновлювати потужності: ні обладнання, ні сировини вивезти з окупації не вдалось. І попри все, підприємство відновило свою роботу та вже успішно працює в Черкасах. Наразі товариство розширює виробництво і має намір відкрити окрему виробничу ділянку у м. Світловодськ, що на Кіровоградщині. Це близько 30 нових робочих місць.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool